Där allt började

Jag är hemma. Jag ska inte gå så långt att jag säger att jag är tillbaka. Inte än. Men jag är hemma och det är ett stort steg på vägen. Hemma i Göteborg, där allt en gång började och där jag hoppas på att kunna få till ett slut. Kanske inte ett lyckligt slut. Men i alla fall ett slut och det räcker för mig. Jag vet att jag har sårat många på vägen och att det nu är dags att ta mig tillbaka genom mina två flydda år. Det kommer inte bli lätt men jag kommer försöka. Om vi ses på vägen, förlåt.

Sista dagen - utflyttad

Så är man offeciellt utflyttad från Kläppen, känns faktiskt jävligt jobbigt. Kommer kanske aldrig tillbaka hit igen. Åsa var och hämtade nyckeln och dörren är stängd. Ska snart till Bahnhof och fika med alla dom jag kommer sakna innan tåget går. Det var längesen jag tog farväl på det här sättet. Fan vad jag kommer sakna alla..

Sista dagen

Jag kan för mitt liv inte förstå hur det här gick till. Jag skulle ju gå upp tidigt och packa ur mig, städa rummet ordentligt och skura toan innan tre. Men fick en dålig start, försov mig en timme när jag tydligen lyckades stänga av mobilen i sömnen så kom inte upp förrän elva. Men vart dom senaste nittio minuterna tagit vägen kan jag verkligen inte komma på. Men jag vet iaf att jag har satt på tvättmaskinen och det är ju en fördel eftersom det tar ett tag. Men, nu ska jag rycka upp mig!

Näst sista dagen.

Ikväll blir det skidlärarbankett med lite spa-bad innan. Hoppas det blir kul men är inte på topp. Tvillingarna är på besök å det är skönt.

Sommarjobb här kommer jag!

JAG HAR FÅTT JOBB!!!

Är så sjukt glad å lättad. När hon frågade vad jag tänkte på när hon sa camping lyckades jag kläcka ur mig "jo.. de är väl mysigt men lite barrigt.." Grattis Tove. Men jag gjorde väl inte bort mig helt eftersom jag fick de. Men jag har väl gjort bättre ifrån mig. Så nu ska jag hänga på barnklubben hela sommaren. Ett jobb helt i min stil!

Just three more days

Bara tre dagar kvar. Just nu känns tre dagar alldeles för kort. Kan för mitt liv inte förstå hur jag ska kunna klämma in alla dom minnen som jag vill ha med mig på bara tre dagar. Men jag ska göra mitt absolut bästa. När jag har väntat klart och avverkat telefonsamtalet och sitter och väntar på, då ska jag inte vila en sekund innan jag sitter på tåget hem. Jag ska hinna med allt det jag vill ha gjort. Sova kan man göra i ett senare liv.

Korridorhäng

Ibland går det upp för mig varför jag trivs så bra som jag gör här. Skulle gå och lägga mig igår när jag fastnade i korridoren med Pernilla, vi snackade skit ett tag tills Erik kom, och efter ett tag hade jag stått där och blivit alldeles för trött. Så kom Blondie förbi, lite för full och i bara långkalsonger och undrade vad det var för korridorhäng vi hade för oss. Och plötsligt satt vi där på golvet, Tobbe kom, Kim, Pelle, Lotta och fler och fler. Sen satt vi där allihop och hade alldeles för mysigt tills jag helt enkelt var tvungen att gå och lägga mig.
Det är då jag trivs så bra här, förstår varför jag kom tillbaka hit. För trots att Kläppen är personalboendet som gud glömde och det sunkigaste i hela Åre så har vi så mysigt vi som bor här, när vi väl vill. Så det känns skönt att vara tillbaka dom här sista dagarna innan jag åker hem. För tro de eller ej så kommer jag ändå sakna det här.

Toppturstöntarna

Idag har jag Erik o Pernilla varit på topptur. Vi tog Linbanan upp och gick därifrån rakt upp på fjället, rundade mullfjällstoppen och tog oss tillbaka till Fjällvallen. Det var helt sjukt, har sett ett gäng snygga krasher idag.. Trots att det bara var en mil runt tog det oss ändå två o en halv timme så det var lycka när vi tillslut kom fram till Lillåstugan för våfflor.

Wallmans

Ikväll ska vi på Wallmans med jobbet. Det ska bli superkul. Har velat sen förra säsongen men har inte blivit av. Men hade varit mysigare med min älskling. Men vi ses ju imorn!

Wallmans

Ikväll ska vi på Wallmans med jobbet. Det ska bli superkul. Har velat sen förra säsongen men har inte blivit av. Men hade varit mysigare med min älskling. Men vi ses ju imorn!

Vi är nog inte riktigt kloka!

Carro, Malin o Tove har precis kommit hem från dagens första träningspass, vi pallrade oss upp klockan sju och har tagit en rask promenad uppför Tegenova innan det blev intervallträning i trappan utanför. Men jag hoppade vardagsrumstysträningen, någon måtta får det ju vara!

Riktigt härlig dag!

Idag har jag haft en sjukt rolig dag. Gick upp med tjejerna som skulle till jobbet i morse och var först upp med sittliften, sen brände jag hela förmiddagen på bräda. Jag har blivit så duktig, det är verkligen superkul!

Sen blev det lunch med Malin o Carro innan vi bar det av ut i backen igen på skidor. Vi åkte tre i liften, sjöng barnsånger hela vägen, åkte störtlopp utan stavarna bland pucklarna tills Gunnilliften gick stannade. Då fick vi tolka upp för backen bakom Mats skoter, det var sjukt, han körde tokfort så vi gapskrattade hela vägen och var allmänt fnittriga när vi kom hem. Sadlade om till träningskläder och tog en långpromenad in till byn, handlade på ica och tog bussen hem. I

kväll ska vi kolla på Mamma Mia och sjunga ikapp!

Jag har sjuk träningsvärk..!

Senaste veckan i Åre

Vi hängde på taket en eftermiddag när vädret var precis sådär underbart som väder ska vara i Åre på våren:












Mia på jobbet:




Igår åt vi lunch på Linbanecaféet:


Carro o Malin körde sin klappramsa.

















Jag fick receptet på Linbanecaféets morotskaka, den godaste jag någonsin ätit, så i veckan blir det morrötter i tege!



Malin ser väldigt ond ut..



Mitt Åre!

Mot sitt slut

Det är bara sol sol sol här hos oss! Helt underbart. Ska jobba elva men det är påsktävling i backen så känns ju inte jättejobbigt. Snarare skönt att få lite pengar. Sen har jag jobbat klart! Sista dagen idag. Känns lite tomt men jag åker ju inte hem än på ett tag så än har inte paniken kommit.
Imorn flyttar vi ut fårn Kläppen, vi tjejer alltså. Så vi blir sju tjejer i en stuga i Tegefjäll, ska bli trevligt tror jag. Känns som upplagt för cat fight men det är ju också spännande:).
Nu tror jag bestämt jag får placera mig på balkongen fö rlite solande!

Slutäcklat

Nu ska jag duscha, på riktigt.

Plugga?

Sitter inne på Studera.nu, tillslut kom jag in, det kändes som om man behövde vara professor i atomfysik för att lyckas logga in och bli användare men till slut lyckades jag. Och shit vad jag blev sugen på att plugga igen. Känner verkligen att biologi är min grej. Var inne på Apotekarprogrammet som är det jag har funderat mest över och alla kurser får mig att bli så nyfiken, det sätter sprätt på en massa hjärnceller som jag inte brukar använda här. Och jag bara vill vill vill tillbaka till skolbänken och lära mig en massa nya saker som verkligen intresserar mig. Så sugen efter att få tillbaka prov och känna mig duktig, det är nog mitt serotonin. Jag behöver vara duktig för att må bra. Tragiskt.

Äckeltove

Jag luktar så mycket svett så det är pinsamt. Måste verkligen hoppa in i duschen nu!

Lite paniken

Igår strax innan lunch fick jag ett sms av min förhoppningsvis blivande chef. " Hej jag har inte fått in din ansökan än."  Och jag blev så otroligt trött för jag är bestämt övertygad om att jag har skickat in den till henne och var dåligt nervös resten av lektionen. Men lyckades hålla mig från att ringa hela vägen in i omklädningsrummet och fick där till slut till svar att det förstårs inte var mitt fel utan deras datorer som krånglade. Lättnad? Jo tjena..

Lite ensammare än i morse

Idag åkte Totte hem. Jag saknar honom redan. Känner mig lite ensam utan ett yrväder runt omkring mig hela tiden:). Men jag måste ändå erkänna att det kommer bli väldigt skönt att snart få somna i min nittiosäng utan att behöva dela den med någon, jag kommer sova väldigt gott i natt.
Jag skickade med en massa grejer i bilen hem. Så nu är mitt rum ganska tomt. Inga saker som hänger ner från taket i brist på annan plats, inget skidförråd bakom dörren, inga boktorn (helt onödigt förstårs eftersom jag självklart inte har haft tid att läsa ens hälften) i bokhyllan och dessutom nystädat, jag kan stänga garderobsdörrarna (!).
Funderar på om jag ska ta hem skohyllan eller om jag ska lämna den till bättre behövande, antagligen blir det det sistnämnda, jag har ju trots allt ett fint (likadant) skoställ i Torekov redan.
Totte är snart hemma. Han har kört bil hela dagen och ändå bara genom halva Sverige. Sverige är långt. Väldigt långt.

Supernintendo á la nittio

Det har precis varit nostalgitripp på Kläppen, fråga inte riktigt hur det gick till men vi hamnade på området konsoler, alla killar gick igång, sen hamnade vi på supernintendo och donkey kong, och vips, Johan höll på att svimma av extas! Jag tror inte jag har sett någon gå igång så på tv-spel. Så råkade jag nämna att jag hade game boy, men det var tydligen inte ett dugg okej. Och när jag dessutom sa att jag hade förstoringsglasskärm med lampor, ojojoj, "de hade bara min judekompis! jag var så avundsjuk!"

Frukost på jobbet

Imorgon går enda skjussen till jobbet klockan kvart i åtta, cirkus en timme innan jag börjar jobba. Men jag har Mia vid min sida, så vi tänkte äta frukost på jobbet. Det blir mysigt!

Siri!

Jag vet att man inte ska ha favoriter när man jobbar med barn, men det var innan jag träffade Siri, hon är alldeles underbar. Jag hade henne i snöbollarna förra vintern och snögubbarna nu på sportlovet. Mamman sa att dom inte skulle komma tillbaka till påsk men nu är hon här! Och jag fick till det så att jag fick hennes grupp istället för svängarna. Så denna veckan är riktigt smarrig, perfekt avslutningsvecka för mig i skidskolan!
Nu har jag bara fyra dagar kvar på den här säsongen och kanske som skidlärare överhuvudtaget, man vet aldrig vad som händer. Jag skickade in mailet till campingen igår och hoppas hoppas, håller tummar och önskar att jag ska få det. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mig i sommar. Känns som om jag måste jobba helt enkelt, och jag vill ju vara i Torekov!

RSS 2.0