It's a night-black day

Idag är jag på otroligt kasst humör fylld av uppgivenhet. Hoppet har ändå funnits där ganska länge nu om att jag kanske kanske kan skrapa ihop tillräckligt många poäng på fredagens tenta för att få godkänt på åtminstone en del.. Men för tillfället ser det nattsvart ut. Sitter i skolan å pluggar och precis kom en tjej och satte sig vid mitt bord - inget fel med det - men hon stinker rök och sitter och pratar i telefon på ett språk jag inte förstår, ytterst störande och irriterande..

:)

Jag pratade precis med en kvinna i en butik på sysslomansgatan. Hon var snäll och sa att allt går att lösa. Precis vad jag behövde en gråmulig dag som denna.

Jag har köpt en farmacevt-tröja



Längtan efter något som är svårt att nå

When you want something but can't name it
It's under a streetlight
It's something you've never seen before
Open the door
It's something you've always been afraid of
It's a streetlight
And now all you want is more

Söndag i Uppsala

Efter fredagens något tråkiga sångboksfest på snerikes har lördag och söndag ägnats åt bmc. Men även om jag varit på plats kan jag väl inte påstå att pluggandet har varit så effektivt.. Skönt att det är två veckor till tenta i alla fall. Just nu är jag mest håglös, uttråkad och hungrig. Bra kväll.

Tove + Pharmen = ohälsosamt sant

På frågan om det går bra här i Uppsala är svaret ganska delat. Jag mår alldeles förträffligt (förutom en pms-dipp igår när stackars finaste Katrina fick stå ut med mig). Uppsala visar upp sig från sin bästa höstliga sida, det har inte varit många regndagar och solen skiner mest hela tiden. Temperaturen håller sig över nollan och jag tar några varv i stadsskogen så ofta jag hinner.

Men jag känner mig lite stressad, inte över skolan dock (finns inga ord för vad jag känner om skolan) nej, nej, jag känner mig stressad över alla underbart roliga saker man kan engagera sig i här i Uppsala, och då har jag inte ens vidgat mina vyer utanför kåren än.
Har redan lyckats knipa åt mig en plats i vårens och kommande höstens nollningskommité, med siktet inofficiellt inställt på generalsposten. Är även ledamot i valberedningen vilket kommer ge en hel del jobb inför novembermötet, men jag ser det som en merit. I skolan har jag trillat in som kursrepresentant (aka jag informerar om saker som händer i kåren och skickar arga mail när vi inte är nöjda med hur folk beter sig på föreläsningarna) och anteckningsstöd (jag ger mina anteckningar till en kille med syndskada och får betalt för det, hejdå csn). Undrar hur jag ska hinna med allt men det är underbart roligt och jag tror inte det ska krocka alltför mycket!
Igår blev läget ännu värre. Jag råkade gå på internationella utskottets månadsmöte och kom på hur otroligt roligt jag tycker det är att se nya länder. Det finns tusen olika saker man kan göra där men jag bantade ner mina blivande åtaganden till två.
EPSA-kongress (europeiska farmaceutstudentorganisationen) i Lissabon i april (självklart krockar det inte med din födelsedag bror) dit jag tänkte åka för att lära mig och ha kul.
Quatino-projektet som är ett samarbete mellan fyra europeiska länder (inte klart vilka än) där man åker och hälsar på hos varandra, anordnar hälsorelaterade projekt och lär sig om varandras utbildningar och arbetsmarknader. Sjukt kul!
Jag är mycket nöjd med att utbildningen är på fem år så jag har fyra år på mig att hinna med allt jag vill göra här i kåren. Det finns absolut en hel del saker jag vill avklara innan jag är färdig här..
Men först ska jag nog skaffa mig en lägenhet och ikväll vankas hamburgare på phamens pub.

RSS 2.0