Nyårsafton mañana.

Imorn blir det nyår för hela slanten och Kläppen middag såklart. Vi blir trettio till bords med lite fläskfilé och klyftpotatis på toppen. Sen fortsätter firandet hela natten med lite stopp för rakttittande (har faktiskt inte hört någon som har köpt) vid tolvslagt. Jag var på systemet tidigare och fick med mig lite bubbel hem, även persikolikör så efter en tur till Ica för lite svagare ingredienser kommer jag äntligen kunna göra mina drinkar : ).
För övrigt blir det ju jobb som vanligt under dagen så jag kommer få fortsätta att kämpa med mina knän och min rygg, men jag hoppas på att jag blir starkare med tiden, kunde ju trots allt inte träna sista månaden innan jag kom hit på grund av den elaka tån. Men den stör inte ett dugg längre. Tur för mig.

Tisdag = dålig dag

Tisdagar är ändå rätt segt. Har hunnit komma in i skidskolan så mycket att det inte känns nytt, men det är ändå otroligt långt till fredag. Jag är dessutom helt slutkörd i kroppen eftersom vi åkte lite väl branta backar med nybörjarvuxengruppen så där fick jag slita för pengarna.
Har varit på systemet, allt mousserande och mer eller mindre all öl var slut, upplyftande, men vad hade man förväntat sig i Åre. Jag var iaf inte på Ica, där var det kö till mjölken, alltså tre fjärdedelar av affären. Gött. Men det är bara denna veckan, sen åker alla ryssar och stockholmare hem och vi säsongare får ha Åre för oss själva i sju veckor.
On top of everyting misslyckades vi med maten. Hade lyckats köpa passerade tomater istället för hela skalade så såsen blev spännande och skar sig. Och paprikan var borta tills jag hittade den på parkeringen där den legat sen i söndags, catching!

Off

Känner att det var väldigt länge sen jag bloggade senast. Men det är så det blir ibland, jag har inte känt mig så pepp. Men nu är jag abck on track. Har haft en ledig dag (iof ganska kass skidåkning) men jag fick iaf sovmorgon vilket jag verkligen behövde. Men ska nog sova nu ändå. Har precis betalt tolvtusen kronor i räkningar och till folk jag vart skyldig så känner mig lite nere för de. Men jag är inte pank än, fick ju precis min lön för oktober och november. För övrigt ägnar vi kvällen åt att titta på Ski Ballet, helt sinnessjukt.

Julmorgonsstök

Det är väl härligt att komma in i det gemensamma köket på julaftonsmorgon och inse att här måste städas. Så nu har jag diskat, skurat, plockat i och ur diskmaskinen. Jag känner mig väldigt duktig och firar nu med julskinka och tillhörande must. Dagen ska firas i backen med julluva på toppen och till afton bär det av till familjen.

God jul!

First day at workTillbaka på jobbet. Jag hade en ganska lugn dag egentligen med bara en lektion. Men Malins glidare var ganska spretiga så jag hoppade in där och idag ska vi nog dela upp gruppen. Eftersom jag räknade fel på tiden var vi tillbaka en kvart innan vi skulle så då blev det lite lekar och snöänglar!

Frågan är:
Varför har vi en råttfälla på personaltoaletten? Varför?! Eller vill jag verkligen veta..

Morgon före stormen

Idag börjar alltså jobbet. Gick upp extra tidigt för att slippa vara nyvaken på måndagsmötet. Så istället jag i köket på övervåningen och tittar på Alfons Åberg med Olov och Kim. Min gröt blev alldelels för salt såjag gav upp den och äter istället halv knäckebrödsrundring-med-hål-i med skinka på. Betydligt godare.

Kärlek en helt vanlig dag i Åre

Igår var det helt enkelt kärlekstema. Tove och Malin lagade mat med kärlek, flera gånger om.


Lite Turkisk Hink med inslag av ett kärleksfullt urgröpt hål.Toalettkärlek på Hyddans dassvägg.
Kläppenkärlek.
No words needed

Varg på besök

Vi har en varg på Kläppen (okej det är en hund, men ser ut som en söt och snäl varg). Hur mysig som helst, och eftersom matte försvunit iväg med Olov så leker vi den. "Den" är föresten döpt till Russin för att den gillar det så mycket. =)

Jobbstart och familj på besök

Imorn börjar jobbet. Det ska bli riktigt kul! Julvecka och allt. Jag och Malin funderar på att ha klappjakt på onsdag, de är ju trots allt julafton. Så idag har vi laddat upp med att laga middag och göra matlåda, blev faktiskt riktigt got ("godaste jag ätit sen jag kom til åre" - jocke).
Säsongen börjar lugnt, har två snögubbar och en svängare. Hela veckan. Kommer bli riktigt mysigt.

Idag kom Familjen upp så det kommer säkert bli en hel del kvällsåkning och mat borta denn veckan. Inte helt fel om jag får säga mitt. Bror kommer dock inte förrän tisdag. Saknar honom sjukt!

Frukostutsikt


Åker ikväll, massa kö.

Så illa typiskt att just idag när jag har en massa att göra och ska försöka träffa Amina så mkt som möjligt, men ändå hinna lämna klappar till kusin, äta hargryta och packa. Just den dagen missar jag precis bussen, nästa är sen och det är en massa köer i stan. Jag skulle tagit tåget. Men nu är jag iaf på motorvägen och snart i lund. Ikväll åker vi förresten, jag har verkligen inte hunnit ladda så de känns bara overkligt. Men imorn ska jag åka längdskidor!

julstök

Jag har inte skrivit på toklänge. Känns som jag bara jobbat o jobbat o jobbat. Idag har det dock blivit lite julstök av det hela. Skrivit julkort, första inslagna julklappen och julkola. Men känslan infinner sig ändå inte. Och nu har totte börjat tjata om att åka till åre imorn istället och jag orkar verkligen inte. Ironiskt nog var det jag som tjatade till mig ombokningsbara biljetter för två månader sen...

Hästtjej, jag?

Idag har jag praktiserat som hästtjej. har ryktat och mochat och donat, mycket stolt!

Bara dåligt

Idag är en typisk riktigt dålig dag. Har jobbat mycket mer än jag orkar senaste veckan och idag blir det ytterligare tio. Har sjuklig nageltrång som inte kommer bli bra av sig själv direkt och vårdcentralen vill inte ta emot mig för att jag inte är skriven här. Shit vad jag inte orkar de här egentligen..

RSS 2.0