Sol och ledig!

Har just vaknat efter en underbar sovmorgon (välförtjänt). Solen skiner som aldrig förr och det är nysnö i backarna. Dagen till ära vankas det telisar och jag och mia ska ut och bryta våra ben. Wish me good luck!

vissa har det bra ställt

jag har en familj denna veckan, dom har lagt fyratusen riksdaler på privatskidskola för sina två ungar, tre och fem år. ibland undrar man alltså..

3.38:57

Det liknar inget jag varit med om tidigare. Kan nog bara beskriva det som coolt. Riktigt häftigt faktiskt. Men jag klarade det och jag lever. Är till och med riktigt nöjd. Har aldrig druckit så god blåbärssoppa i hela mitt liv. Och jag fick min medalj till slut. Vilket äventyr det varit idag!


[jag har inget bra svar på din fråga men jag kan lova att jag talade sanning förut, vi ses imorn, jag älskar dig]

Tjejvasan!

Nu bär det av! Wish me good luck!

Hur tänker man?

Just nu orkar jag inte riktigt. Malin har tagit bilen och stuckit till Sälen utan mig så jag kan inte riktigt ta mig dit (tjejvasan i helgen) vilket gjort att jag fick ringa chefen och fjäska till mig ledigt hela fredag så att jag kan tillbringa en hel dag på buss/tåg, jippie!
Men en mysig sak mitt i allt strul är i alla fall middag hemma hos Mia ikväll, ser riktigt fram emot det!

Sportlovshelvetet

Måndag vecka åtta. Skåne har sportlov. Den första stormen kommer, mest som en liten förvarning inför nästa vecka. Ett sorts träningsläger. Och mitt i alla dessa snoriga ungar med föräldrar med alldeles för många åsikter, tjejvasan. Jag har lite svårt att förstå hur jag ska få alla små pusselbitar att gå ihop.
Men det är ny vecka. Nya tag. Kämpa på!

Puder och Personalfest

Igår var det personalfest så jag är måttligt taggad på att gå upp. Men tur för mig att jag har en sån underbar pojkvän som körde ända upp till Copperhill för att hämta mig så jag slapp ta ett-bussen hem. Vilket gjorde att ajg ändå fick lite mer sömn än väntat.
Temat var Sagor och Hjältar och det var en rejäl utklädningsfest, riktigt kul!

Det har fortsatt att snöa hela kvällen igår och även natten för att idag spricka upp och bli en förmodligen underbar dag. Så jag och min praktikant ska ta första linbanan upp innan lektionen och få oss ett puderåk, underbart!

Familjen Annorlunda och stickning

Sitter och tittar på familjen Annorlunda. Dom är tio syskon, tänk om man skulle haft det. Men dom är otroligt mysiga. Samtidigt lär jag Pelle att sticka, men Elin som lärt honom och hon har döpt om alla maskor och grejer så det är ett litet pussel, men jag tror vi ska lösa det.

Gårdagens bilder

Jag är imponerad över mig själv. Bilderna är här, bara en dag för sent.


med utsikt över jämtlandjag och min muffins i lifteninför östrapusspaustrollskog i susarbäckendet behövs inte så mycket mer för att förstå varför vi är så många som kommer tillbaka år efter år efter år..

RSS 2.0