Sábado en España

Sjukt vad harligt vi har det har nere. Solar en hel massa och ater lyxiga frukostar. Dagen till ara blir det en shoppingtur och biscotchos `pa stadsfiket som pa den gamla goda tiden!
Lagenheten ar tokfin och vi har varldens superstora balkong dar vi sitter ungefar all tid som inte laggs pa playan.
Far min fyller ar idag. Grattis grattis!


living it again

Tove och Amina ar tillbaka. Vi har de underbart. Det ar tokfint vader sa vi hanger en hel del pa stranden. och hittintills har det blivit alldeles en massa timmar med alfapet och yatzy. Igar vann barça champions och det var allman fest pa gatorna. riktig harligt. Dagen till ara har vi varit och halsat pa min tant. Men dom har borjat lasa grinden till omradet dagtid ocksa sa vi fick sitta utanfor och vanta pa att nagon skulle vilja oppna. sa vi spelade yatzy. Nar vi tillslut kom in sa var det ingen hemma sa vi hangde i tradgarden ett tag och spelade yatzy igen och fick en del arga blickar fran grannarna. tillslut kom dom, den vinner som ar tragen:), och vi kom antligen in. Det var sjukt roligt! Koket var helrenoverat och hunden levde och var lika galen som vanligt!
hasta!

 

 

 

 


España!

Sitter med Amina på tåget och är på väg till Kastrup! Är sjukt laddad och det ska bli helt underbart! Så nu bär det av på en vecka av sol, bad (?), tomatbaguetter (i massor), fika, vin, långa uppesittarkvällar och bara njut njut njut! Vi ses om en vecka!

En mysig men regnig kväll i Göteborg

Det tokregnar i Göteborg. Utanför mitt omotiverat lilla källarfönster har någon byggt en altan sen jag bodde här senast, vilken fungerar otroligt bra som regnvattens-ljuds-förstärkare. Men så här under täcket tycker jag bara att det är mysigt. I övrigt har det varit en lagomtrevlig kväll med middag hos familjen Aron, en sväng på Liseberg (jag vann choklad idag igen!) och ett glas vin i goda vänners sällskap. På väg hem började det regna och det lär inte sluta än på ett tag. Tack Henke och Jacob för skjussen hem! Jag hade förmodligen inte överlevt promenaden, haha.

Vad hände här?

Jag är så förvånad över mig själv. I tre veckor har jag haft dåligt samvete för att jag inte städat mitt rum, eller gjort något annat vettigt heller för den delen. Idag skulle bli dagen när allt hände, men det började så dåligt, vid fyra hade jag fortfarande inte fått tummen ur. Men så plötsligt hände något och nu ser mitt rum bättre ut än det någonsin har gjort. Och då har jag ändå haft två år på mig att få till det.
Så nu har jag städat ut varenda låda, rensat och slängt. Fattar inte varför jag inte kunde fått för mig att göra det för tre veckor sen.. Nu är det bara bilen kvar, tur att jag har en söndag också..!

Middag och bio med pappa

Tillslut fick vi till vår far- och dotterkväll vilket idag betydde middag på Trattoria da Pascale (råkar vara min favoritgöteborgsrestaurang)  för att sen gå över gatan till Bergakungen för lite bio. Män som hatar kvinnor. Trots att jag läste boken inte mindre än för ett halvår sen och vet ungefär precis vad som händer så var jag livrädd mest hela tiden och såg nog inte mer än hälften eftersom jag höll för ögonen så mycket. Men den var bra, jag lovar.

En lugn dag som blev hektisk

Med bara två punkter på schemat skulle torsdagen ha blivit en lugn dag. Fika med Lotta halv ett och klippning halv tre. Det var därför jag inte orkade gå upp när klockan ringde halv nio (trots att jag redan då hade sovit drygt åtta timmar) så jag sov lite till och väcktes av sms från Lotta som frågade om vi inte kunde ses lite tidigare, om si sådär tjugo minuter. Så det blev hopp upp och snabba ryck. Ingen dusch där inte, vilket betydde att jag senare kom till frisören utan att ha tvättat håret efter vårruset, men de sa jag så klart inte till henne.
Sen råkade Emelie få lägenheten hon var och tittade på tidigare i veckan vilket gjorde att vi var tvunga att fira med Smala Sussi (en sjuk film som jag, tro de eller ej, inte hade sett tidigare. måste vara den ända i sverige..) och däremellan trycktes det inte lite fika med bror och snöret, shoppingpromenad och kvällsmiddag med Emelie. Det hela avrundades med Yatzy och Andreas som trodde att tre får bakifrån var tre kor. Så går det när man går på Frölunda.

Imorn har jag inga punkter alls mer än att jag ska lämna tillbaka filmen. Får se vad som blir av det. Siktar på att jag lyckas fylla dagen ändå men har lovat mig själv att det kommer bli första dagen på ett tag när jag inte äter två av tre mål på stan. Sov gott.

I mål!

Och inte nog med att vi tog oss i mål, vi var riktigt bra! Jag sprang fyra av dom fem kilometerna och kom i mål på otroliga 28 minuter. Då höll ju jag en snitthastighet på tio km/h, inte ens bilar kan köra så långsamt, heja heja!

regn

Fördelen med att ha fått för sig att springa vårruset är att jag åtminstonde inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte är ute och springer nu på sommaren. Däremot så regnar det nu så får bestämt hoppas att det blir som igår med vädret, regn på morgonen och uppsprickande under dagen!

Idé av det dummare slaget

Jag har anmält mig till Vår Ruset. Som är imorn. Det måste vara en av dom mer korkade idéerna jag har fått på det senaste. Men det är så det kan gå när inte hatten är på. I vilket fall som helst ska jag och Emelie vara med i ett av Ericssons lag imorn eftersom dom behövde folk. Vi tröstar oss med att man får gratis mat i mål. Om vi kommer i mål.

Grannens träd sett från vår sida


RSS 2.0