Valdags i famracevtkåren

På tisdag är det dags för Kårmöte med inval på närmare 60 ämbeten. Jag sitter i valberedningen och skulle nog kunna kalla mig tillförordnad ordförande.
Idag började dom allmänna valen där bland annat en ny styrelseordförande och vice ordförande ska väljas in. Det blir spännande.
Jag är urnvakt och vaktar urnan med mitt liv. Nåja, jag har den i min säng i alla fall.

Kung Håkan

Lördagen var magisk.

.

Som den talang jag är på att göra annat än att plugga har jag nu läst min egna blogg en timme. Fascinerande. (Inte bloggen utan talangen). Hittade ett gammalt inlägg från en tung dag i februari för två år sen.
Det avslutades så här:

Resten av livet ska jag bara göra roliga saker. Saker som jag vill göra. Livet är för kort för all annan skit.

Inser att jag inte helt oväntat har misslyckats då och då. Men ska försöka påminna mig om det här lite oftare. Om att den inte är rikast som mest har sparat utan att den rikast är som mest har givit. Livet är kort. Inte mer med det. Bara att hitta ett sätt att förlika sig med det, leva med det och göra det bästa av den tiden vi har. Heja heja!

Jag är så lyyycklig jag är så lyyycklig!

Det har kommit! Det är här! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN har snön landat i Uppsala! Man behöver inte känna mycket av mig för att veta hur jag mår idag. Leendet slocknar aldrig och jag kan inte glo mig mätt på allt det vita där ute. Nio timmar senare snöar det fortfarande och det kommer vara så mycket så mycket imorn. LYCKA! Tokflinade mig hem från skolan (dom ca två minuterna det tar att strosa över ängen) och var sen ute och snurrade runt i snön på väg till Ica (skulle inte ha något där egentligen men ville bara ut ut ut) brevid en butter Katrina som muttrade något om att hon inte kände mig. Alltid lika förvånande när snölyckan inte är delad. Tur att jag har Lotta som redan har börjat prata längdskidor! På Ica tjatade jag till mig glögg och pepparkakor med argumentet att när det snöar i Göteborg är det minsann jul och att jag inte har hunnit vänja mig vid att vänta riktigt än. Sen kom Emil och jag blev bjuden på middag med världens finaste roomiesar. Jag har det allt bra. Just nu "pluggar" jag. Har skrivit rent mina anteckningar och skickat över dom så samvetet är ganska rent. Har dock dugga imorn, lever på att vi får ha med boken och hoppas på det bästa. Imorn väntar även onsdags-pub på Pharmen med bästatjejerna!!

I väntan på den vita lyckan

Jag ligger i sängen. Börjar om en timme men borde väl egentligen ha varit uppe en timme redan och pluggat. Men idag finns inte energin. Det snöar i Göteborg. Inget fel på det. Om det hade snöat här också. Men det gör det inte. Det har inte snöat en endaste gång och det rubbar hela mig bara att tänka tanken att jag är på fel plats. Att om jag varit i Göteborg nu, fina härliga Göteborg, hade jag varit lyckligast i hela världen. Istället ligger jag kvar i min säng och blänger ut genom fönstret i väntan på den där snön som hittills i höst har besökt hela Sverige utom mig.

En midsommarnattsdröm

Sov hos finkusin i natt och njöt av att få läsa DN till frukost. Ramlade över en recension av Håkans turnépremiär i helgen. Fick gåshud. Så nu har jag köpt biljetter till hovet på lördag. Lyckligast!

Vad vore väl en bal på Gotlands?

Mattetentan förra veckan (som eventuellt gick halvbra) firades med farmaceutbal på Gotlands på lördagen. Alldeles alldeles underbart. Visst gymnasiebalen på Valand var fin. Men inte i närheten av lika mäktigt som att vara på bal med massa hedersgäster, honnörsbord, män i frack och vals (och en massa foxtrot och lite andra danser som jag varken kan namnet på eller stegen till) till snerkesorkestern Hornboskapet.
Jag och finaste Kerstin
Mina fina tjejer: Johanna, Kerstin, Kristin och Simran

RSS 2.0