Idag saknar jag honom lite extra mycket

www.outontherun.wordpress.com

Skönt

Vi är halvvägs genom nollningen och jag har fortfarande fullt med energi kvar!

!

Fy fan. Nu kör vi!

Den engagerade studenten vaknar till liv

Idag känner jag mig stark. De nya studenterna anlände idag och nollningskommittén har tillsammans med styrelsen och fakulteten hälsat dom välkomnat och serverat lunch. Härlig förmiddag som slutade med att jag fastnade lite för länge på Pharmen och pratade kår med goa människor. Kände hur energin och inspirationen kom tillbaka. Bubblande och uppfyllande. Inser att jag har saknat Pharmen, har faktiskt inte varit där särskilt mycket sen kårmötet i november. Men nu drar det igång snart. Två intensiva veckor fyllda med Pharmen-aktiviteter. Hurra!

Inser att det kanske är för att vintern är tillbaka. Efter alldeles för många dagar med regn är snön och solen tillbaka. Till detta pluggar jag till julmusik.

Förändring

Inser att min från början ganska härliga och fina blogg fylld med recept och bilder på fina saker har förvandlats till en bitter tentan-kommer-gå-åt-helvete-blogg. Känns pinsamt. Jag gillar ju Uppsala. Ska ju stanna här fem år till och må bra.
Det måste helt klart bli en ändring på den här dåliga energin. Efter fredagens tenta (som kommer gå åt helvete) är jag tillbaka med recept och bilder. Då blir allt fint som vanligt. Nästa vecka väntar ju dessutom nollorna! Då blir det inspark och åka av. Och jag ska vara pensionär! Vilken tid vi har framför oss :)

I väntan på en ny termin

Första dygnet i Uppsala. Det har gått över förväntan. Jag har packat upp, pluggat, ätit lunch med Simran och Kerstin och nu ikväll blev det middag och let's dance med fina Katrina. Imorn väntar omtenta i allmän kemi. Det tar emot något så fruktansvärt bara att tänka den tanken. Och även om jag nu vet hur ont det gör att få tillbaka en underkänd tenta har jag ändå inte förberett mig tillräckligt för att kunna vara säker på att inte få uppleva det igen. Men det är så mycket nu och då låser jag mig, handlingsförlamad, som om någon måste berätta för mig exakt vad jag ska göra för att något ska bli gjort. Men den här gången har jag i alla fall haft boken. Jag har läst och läst och läst, nästan hela boken snart, teori är jag väldigt bra på. Det är bara räkningen som saknas. Det är därför jag bloggar nu. Istället för att räkna. Skål.

Tågfärd genom landet

Idag åker jag tillbaka till Uppsala. Lätt ångest, jag är inte redo för det här. SJ verkar vara på min sida just idag och vi är för tillfället 35 minuter sena. Förhoppningsvis blir vi ännu senare, kanske så mycket att jag fastnar i Stockholm och får sova hos Sesse. Önsketänkande. Ne, jag skulle alldeles bestämt behövt mer jullov. Nu väntar en fullspäckad månad där det endast ges utrymme för plugg, träning och jobb. Det blir spännande.

Underbart som alltid


RSS 2.0