Besökare och hinderbanahus

Jag lyssnar på regnet i min ensamnhet. Det bidrar ändå med lite mysfaktor till det hela. Men pappa kommer ner imorn så då är jag inte så ensam längre, och förhoppningsvis kommer det inte heller regna.
Med tanke på hur det ser ut i mitt hus och med tanke på att pappa kommer imorn så borde jag verkligen diska/städa. Men jag har bestämt mig för att inte vara uppe längre än till ett. Och eftersom jag hamnat här för länge så finns det bara tio minuter kvar. Och jag ska ju borsta tänderna och allt. Too bad.
Det blir hjärtattack på pappa istället. Tur att E inte kommer förrän lördag. Då kanske jag hinner lite imorn också. Not.

VM-guld!

Sarah!! Så jävla grym är hon! Och nytt världsrekord dessutom! Heja heja. (Jag och kusin smet iväg från pågående high school musical-visning med barnklubben för att titta. Lyckat drag.)

!

Dunderbar helg! Pics later.

Keep It Unreal


torekov torekov torekov


morten strikes a pose





morten sjunger (japp, på riktigt, han ser ut så när han sjunger)


kusin anländer!


vi picknickar och har det trevligt värre


solen går ner (no shit!)


en man simmar


bror är här! det gör mig lycklig enda ut i tårna


gustav spanar in stället

ydrehall!

någon får den underbara idén att släpa upp en bänk på bunkern och jag&morten har konsert!


bästaste kusinerna :)


och ja, morten sjunger!
comments tomorrow

Slappemåndag



Mysig kväll med glassätande (might be uppladdning inför den stora glasscampen, wohoow), promenerande och cyklande. Väldigt sporadiskt flanerande.



Slutade hos kusinerna. Det bakades kaka (var den möjligvis lite salt) (och i så fall, hur då?). Sen sjönk vi ner i sofforna till Ett Herrans Liv, det börjar bli lite måndagstradition. Slappe på sunny side isf å släpa sig in till Båstad och Madisons. Funkar lika bra. Persbrant var på besök. Otroligt kul. Vid valda tillfällen skrattade vi så tårarna rann (nöja, almost, men det är väl bara ett uttryck, ingen har väl någonsin gjort det på riktigt..). Spöade Emma i Labyrint, twice.

Det blev ju så klart inget Daniel Lemma i år heller. Det börjar nästan bli lite tradition. Att vilja gå dit, faktiskt på riktigt vara på väg, men snubbla på mållinjen. Om och om igen.

På väg hem

Det är lördag. Jag är i Göteborg. Natten är vacker. Jag smsar Sara.

Sitter med två tintinbaguetter och en tokfull A vid Berzeliie. Väntar på vagnen. K var superhärlig, henne ska vi lära känna! Hon visste vilka tvillingarna var, haha! Sov gott vännen, och ta det lugna gatan på måndag, typ.

Back on Track!

Kusinerna är återförenade! För tillfället vankas det lunch, frallor och våfflor, ibland har man det väldigt väldigt bra. Snart bär det åter av till campingen för lite jobb. Eller jobb å jobb.. vi tänkte dumpa ungarna framför High School Musical och snacka skit, haha. Ikväll blir det Lemma!

Underbara helg

Åh vilken underbar helg! Jag gick in med taktiken att ju mer jag hinner klämma in på två dagar desto längre kommer det känns som om jag är ledig.
Så helgen inleddes med en tur till Öllöv och familjen Madde. Mysig middag och härlig lillasyster. Pyjamasparty och firande av nybliven tonårig lillebror på morgonen. Lördagen inleddes med lite Tove och Madde på sightseeing. Tog bilen och åkte över Bjäreön. Det blev nya skor på Johannesens, lite bra-å-ha-saker i Boarp, godis i GOTTpåÅSEN (äntligen äntligen hamnade jag där, helt underbar godisbutik!) och lite livsfilosoferande och Måns-spanande i Kattvik.
Väl hemma i Torekov igen kom jag fram till att det enda som kunde följa upp detta skulle vara en tur till Göteborg. Så det blev tågresande, långfika, bubbel, downtown train, och lite nv3c-reunion på stadens trädgård to bee. Träffade även en helt grym Kristin som jag helt klart måste få hänga med igen!
Söndagen har varit en lugn och perfekt dagen-efter-dag på stan. Långsamt flanerande, kinamat och mycket spårvagn. Helgen toktoppades av att jag fick träffa Bror och Nea för första gången sen innan midsommar! Riktigt härligt! Familjeträffar är underskattade. Dom kommer ner i veckan. Tove längtar.
Nu är jag tillbaka i Skåneland igen. Jag mår bra. Det känns som om jag varit ledig i en vecka minst. Det ska bli riktigt kul att komma till jobbet och snacka skit med kusin igen. Har saknat henne under hennes gästspel i Hultsfred. Men det har ju inte gått någon nöd på mig. Som sagt.

Imorn spelar Daniel Lemma på Thora's, då blir det tjejer och te tror jag bestämt.



Mina nya skor!


'
Mitt nya halsband!



På promenad från stan


     
Tre trötta men lyckliga festivalbesökare hittade till slut hem dom också!


Just idag var det inte så jobbigt att åka tåg



Utsikt från Båstad-station


Jag hann precis ner till stranden för en sista glimt av solen


En fågel att vilja va

Barnklubbens Kick-Off

Vår kick-off var härlig och lyckad!

Balder - twice, t-shirtar - riktigt feta, smuggelcider och ben&jerrys i skogen - mysigt och kladdigt, illamående - av fler än en anledning, lotterivinster och fem toasts till Flum Ride!














På jobbet

Sitter i den stora röda soffan med madde och äter godis. Vi är på jobbet. Vi har sommarens bästa sommarjobb och mår bra. Ungarna är ute på skattjakt och idag är dom förvånansvärt självgående. Eller så har dom gått vilse. Jag hoppas på de första. Men för säkerhetsskull ska jag nog hoppa upp på min livsfarliga röda cykel och leta efter dom. Skål!

Brunch-Klubben har fötts!

Idag är en stor dag.
Det är dagen efter.
Dagen efter 4 july. Dagen efter en natt på Trädgår'n. Dagen efter århundradets dåligaskämt-kavalkad. Dagen efter ett niotimmars maraton på Liseberg.
Det är helt enkelt dagen efter en riktigt bra dag.
Så vi kände att vi var tvugna att föreviga detta.
Och ut ur detta kom Brunch-Klubben (eventuellt BakisBrunchGillet).

Idag har vi haft vår första träff och förutom att 40% av medlemmarna utblev på grund av riktigt dåliga anledningar så var det otroligt lyckat. Vi kom till o med fram till att vi varken hade haft lika mysigt eller fått lika många pannkakor om ordvitsgrabbarna hade dykt upp och hittills är dom lyckligt ovetandes om vad dom missat.









Vi kör om två veckor igen, men på skånsk mark istället!

21


Idag har det firats födelsedag. Det har varit hektiskt. Det har varit stressigt. Men så klart slutade allting alldeles alldeles underbart! Och eftersom jag inte är lika bildskön som min kusin så var det här det bästa fotot på mig, men men, man tager vad man haver. Vår nittiotals-tacky-tårta blev riktigt god i alla fall! Tack kuss!


Vi hade två sittningar. Nummer ett o nummer två, lite beroende på ranking. Haha. Tack alla som kom, hade en riktigt trevlig kväll!


Lekledare som vi är så avslutade vi kvällen med ett musikquiz. Tove&Betta&Blïx Långsökta BuskisMusikQuiz. Vi hade riktigt kul. Men vi hade nog roligast.

Falukorvens dag

Idag är det alltså falukorvens dag. Och eftersom jag har Matts i min blåa del av släkten så var jag så klart bjuden på kalas. Falukorvskalas. Och just falukorv är ju den enda korven jag tycker om och gratismat tackar man ju inte gärna nej till! Så det blev att cylla upp till the sunny side för falukorv, härliga tjejer (och matts) och solnedgång (idag igen, man blir liksom aldrig mätt..).



Kreatören med kreationen


Jag vet inte riktigt om dom inte har falukorv i lund eller vad det är, men alla skulle i alla fall ta kort. Så jag passade på att ta kort på dom!




Imorn fyller jag år. Det blir mysigt.

RSS 2.0