Jobbdag

Jag ska jobba idag! Efter att ha drällt runt på Ingrids skola och "kollat läget" ett par gånger denna veckan eftersom jag helt enkelt inte haft något bättre för mig får jag nu på riktigt lön, härligt!

Regnigt Torekov och pallmissarklubben fortsätter

Johan och Totte följde den svenska OS-trenden och placerade sig precis utanför pallen i dagens golftävling, en sjunde plats slutade det hela på, av fyrtio tävlande. Jag är ju sjukt imponerad och jättestolt, men det är ju bara jag och här i bilen har bitterheten lägrat sig, haha. Men det är bara att komma igen och bli bättre, något pallplatsgubbarna inte kommer göra för dom har precis pikat sin karriär.
I övrigt har dagen präglats av regn regn regn. Precis hela dagen har det regnat, riktigt deprimerande. Jag har roat mig med OS på tv (oväntat) och och städat huset. Inte kul men slutstäd går inte att slippa undan. Nu är vi påväg hem i Johans Toyota, min nya favoritbil, den går på el under 50 km/h och låter ingenting, helt underbart. Ikväll tror jag att det lutar åt film med Jocke. Något att se fram emot!
Kan även tipsa om att Aminas (aminatheresa.blogg.se) USA-äventyr börjar dra igång på riktigt för jag tror bestämt att hon har gått och blivit college-student. Jag blir ritkigt sugen jag också. Men snön drar längsta strået.

Torekov en sista gång

Ikväll bär det av till Torekov för sista gången i år. Totte och Johan ska spela golftävling på TOGK på lördag och jag ska måla vindskivor och städa huset kliniskt rent, jippie!

Eftermiddagen har jag ägnat åt en långpromenad och OS, heja Jörgen! Oj vilken spännande och bra match!

stadsfestival

I veckan är det Malmöfestival. Jag, Jocke och Totte var inne i måndags, vi tittade på Miss Li och Svenska Akademien och lekte lite, men bäst är ändå maten. Vi var förresten inne idag igen bara för att äta och jag hoppas på att få mig en middag där imorn igen!Miss Li var riktigt grym!Jag och Jocke åkte cykelkarussel!Det gick fort..
..jättefort!

Oväder big time

Idag har regnat utav bara helvete, helt sinnessjukt. Först ösregnade det, sen hade vi sol, sen seglade vi precis framför nästa regnoväder hela dagen och hann precis lägga till innan det började regna igen. Och de regnade kan jag ju säga, fullkomligt vräkte ner och åskade och blixtrade omvart annat. Kanske inte det mest optimala första kvällen på segelturen när man dessutom har lagt till i naturhamn för natten. (Facinerande trots allt att vi tog oss in i viken utan att gå på några grynnor..)

Imorn ska vi bege oss till Norrtälje och hämta upp resten av besättningen, sen blir det övernattning på Arholmen eller Gräddö. Simma lugnt!båt-tuff-tuff

jag har en sak att erkänna. bloggen är inte övergiven, jag har bara haft lite sommarlov. men nu ska vi iväg på vårat första riktiga äventyr denna sommaren så kan hända att jag återkommer lite snabbare ändå. jag, totte, anton, jacob och ida ska ut och segla i veckan. nu är vi vid svinninge marina och dagens mål är någonstans uppemot norrtälje. återkommer med bilder senare.

RSS 2.0