Lycklig

Vi dricker kaffe på Kanten och ser solen gå ner.

Hunnebostrand

En midsommarnattsdröm.

Inburade stockholmare

Kusin: Ska vi sitta ute och ta? Med dom andra? Jag: A är på dåligt humör. Kusin: Vadå? Jag: Han vill sätta upp en stor bur runt Stockholm så dom inte kommer ut. Kusin: Vi sitter inne.

Det är ingen vanlig dag för de är Bettans födelsedag!

Jag vaknar med et ryck, lätt desorienterad, någon sjunger. Någon fyller år. Kusin fyller ju år! och hon ligger alldeles bedvid mig, och snart kommer dom vandra in här med bricka och presenter och jag ligger och sover. Inte bra. Snabbt som jag bara kan sätter jag mig upp, lutar huvudet mot väggen och börjar sjunga. Det kan definitivt inte ha låtit bra. Snart ska vi iväg till jobbet, till lunch blir de tårta och ikväll kalas som aldrig kan sluta bra. Vi ska inte alls jobba imorn, eller nåt ehm.. Grattis!

Försommarvecka i Torekov

Jag försöker släpa mig upp ur sängen men just idag är det svårt. Trots att solen skiner från den klarblå himlen där ute. Torekov är fantastiskt soligt och det pratas om att solen stannar hela veckan. Lovley. Vi börjar komma i ordning här inne i stugan nu och det känns bra. Dagen ska ge en ren husfasad, brunare ben, vitare möbler, lite mer fotboll och middag med morfar. Imorn fyller moster åt och på onsdag är det dags för kusin, kalas hela veckan. Fredag blir veckans höjdpunkt när jag åker upp till h-bo för en lång och härlig midsommarhelg. Om solen följer med mig upp utlovas soluppgång, gryningsfiske, sjöbodar och en sväng till golfbanan !

Onsdag

Arbetandet är i gång och vi har jobbat väldigt bra idag. Slipat, målat, oljat, handlat, klippt gräs och städat. Imorn fortsätter kämpandet mot en fin sommar med att sätta potatis, måla vidare och tvätta huset och fönstrena. Yes! Jag hoppas på fint väder till skillnad från resten av arbetslaget.. Dagen avslutades med en tur till jobbet för personalgrillning. Mycket mysigt och en massa god mat!

Löfte om en sommar

Anlände till Torekov en timme för sent. Blue bird, solen i ögonen och doften av nyklippt gräs. Torekov från sin bästa sida och ett löfte om en underbar sommar. Vi slängde på oss träningscyklar och bikade bort mot campingen som har Friskis & Svettis på besök varje tisdag hela sommaren. Ett kap! Den här veckan är vi lediga alla tre och jag kallar den för arbetslägret. Den här veckan finns det alltid något att göra! Sen vill vi ju bli bruna inför midsommar så klart. Och ha picknick. Och bada. Och cykla långt ut på åkrarna. Och hänga med Mads. Men eh ja. Det där med tid får väl lösa sig. Mitt mål är att få ungdomarna i arbete!

Sommar

Stockholm i helgen var härligt. En go start på årets mycket korta sommarlov. Torsdagskvällen, härliga spanska mackor på Monteliusvägen med Morten. Favoritstället i stan, utsikt över staden. Från Långholmen, via Gamla stan bort mot Djurgården. Och så klart vackra Riddarfjäden. Vill tillbaka. Fredag, shopping, alldeles lagom med vin och Hanna på Södra Bar och en promenad i natten. Lördag, sovmorgon, pannkakor, en ständigt närvarande huvudvärk och väldigt mycket fotboll. Söndag, villaförortsmorgon, sommarstugeshopping, fisksoppelunch på kulturhustaket och tåget hel. Helgens musik har varit, som alltid i Stockholm, Melissa Horn. Alex Schulmans 'Skynda att älska' har varit lektyr. Vemodigt och ärligt om att inte vilja minnas. Läs. Kort och gott, en bra helg. Imorn flyttar jag ner för sommaren. Med mig i bilen har jag bror, neao och selsius. Got to be gourgeus!

En tanke

Ska det vara så här? Är det verkligen okej att Paraguay leder mot Italien? Det känns inte som om det borde vara så..

På tisdag blir det sommar igen


Heavenly helg!

Jag kan mobilblogga, underbart! Bildlöst dock. Den här helgen kan ju gå till historien sin härligaste på riktigt riktigt länge! Lång och dyr shoppingtur på stan med nea, jag kom över ett par solglasögon, lovely. Lördag kom Malin upp från Lund och Cissi ner från Stockholm, lunch på avenyn, cider nere vid vallgraven och sen Green Day på Ullevi, mäktigt! Lördagen avslutades med kycklingbaguett på Tintin, så klart Söndag inleddes med frukost på Condeco, yoghurt, juice och kaffe för en femtiolapp, ett kap i min värld. Sen en sväng påstan innan vi tog vagnen hem för att titta på tennis. Nadal är mäktig och Söderling får kämpa en bit till innan han får sin titel, men det kommer, förhoppningsvis i sommar! Till kvälls grillades det här hemma, heavenly. Nu sitter jag i mitt nystökiga rum och lyssnar på grymma Selsius. På torsdag bär det av till huvudstaden.

Sommar och solbränna

Jag gillar vädret här i Göteborg. Sommar idag. Jag har jobbat, rastvaktat och varit ute hela dagen. Av någon anledning tyckte jag att det var en bra idé att sminka mig imorse. Nu tycker jag att det var den bästa idéen av alla. Har solskyddsfaktor femton i min foundation. Behövdes verkligen idag. Synd att jag glömde näsan bara..

RSS 2.0