Fråga: Får man plats i en diskmaskin?

Svar: Ja!

image25

vi lyckades även stänga luckan men den bilden blev suddig, ni får helt enkelt tro mig=)

hemma, suck

Jag lever, tro det eller ej. Nu är jag (äntligen?) hemma. Helt segt, längtar tillbaka hela tiden. Pratar med Jennie ungefär varje dag och blir uppdaterad om det senaste skvallret. Men nu ska hon ha besök en vecka så jag ska försöka att inte störa fullt så mycket som tidigare. På fredag åker jag (förhoppningsvis) till Sälen och stannar över hos tvillingarna en vecka eller så. Sen har jag bara en och en halv vecka kvar att slå ihjäl innan jag gör min comeback! Det är alltid fest när jag kommer. Tänkte lägga ut lite roliga bilder på diskmaskinsturer, älgar och skidbackar men jag orkar inte hämta sladden. Får bli lite senare. På fredag åker jag som sagt var till sälen, om jag lyckas få någon bussbiljett imon när kontoret öppnar klockan åtta, vilket betyder att ajg borde sova lite..
Simma lugnt!

I Åre!

Nu är jag här!! Jag har inte fixat internet än men just nu lånar jag jennies dator. Vi har ju utbildning hela dagarna så vi hinner inte in till byn på kvällarna.

Ettan gick bra, jag klarade prover med 93%, glassigt=).

Igår bakade vi pepparkakor och idag blir det lussekatter, så gott! Äntligen lite julstämning, så mysigt det kan bli.

Idag fick vi ytterligare lite tillökning i familjen så nu tror jag att vi är närmare 15 st här. Halvfullt med andra ord. Shit vad mycket folk det kommer vara här sen när alla kommer hit. Jag och Emil tyckte det var lagom när vi var fem. Haha.

Idag var första åket riktigt riktigt jobbigt, fick otroligt mycket mjölksyra. Men sen gick det bättre. Igår var det galet kallt! Vi hade 14 minus vid dalstation. Jag hade även lyckats klämma ner mina batterier i innerskorna så det stoppade ju upp all cirkulation, vilket gjorde att skorna var blöta när jag vaknade på morgonen, till på köpet glömde jag ju att ladda batterierna. Galet vad jag frös igår. Imorgon ska det bli minus 22. Det kan gå väldigt dåligt. Lär ju bli förfrysningsskadsträning. Haha. Men det är bra det med.

Amina hur mår du? Jag saknar dig. Jag skriver snart igen!

Nu blir det lussekatter!!

RSS 2.0