Fik

Sitter på eriks och slår ihjäl tid. Ner ekonomiskt än att gå omkring i affärerna. Hittills har det blivit croissant och fanta. Dagen började helt värdelöst i trelleborg med att mitt möte var sjuk. Så det var bara att åka till skolan. Men först en väntetid på femtio minuter. Vilket betyder att jag under hela morgonen förlorat totalt två timmars jobb. På en måndag. Kunde inte veckan börjat lite bättre?

Kommentarer
Postat av: Amina

Jaaaaa!woho!!!!

Har ni bokat än?

nej shit jag skulle ju kolla hotell....ge mig en minut

pusss

2008-10-21 @ 15:28:55
URL: http://aminatheresa.blogg.se/
Postat av: Amina

okej here goes!För att göra pappan er mindre orolig gick jag direkt på hotell och inte hostel(säg till om de blev för dyrt så vet jag hostel)Men det jag tänkte på först var Holiday inn hotel, bra hotel kedja som finns lite varsom(jag snodde frukost där en gång efter en utekväll...bra frukost)jag bodde bla. på ett holiday inn när jag var på orientation när jag precis kommit till usa.

Det finns ett i midtown(Time square, rockafeller, grand central, nära till central park...bla.)och sen finns det ett i downtown,SOHO(skönaste stadsdelen, bra shopping, nära till ground zero, frihetsgudinnan, little italy, china town, mer kändisar....)Så det är upp till er!

Jag beror helt på vad ni vill!Ni kommer ju hinna göra allt ändå:)Men ett bo nära times square på natten, ja de e väl coolt!Mamma gillade det skarpt!



requestid=1837786" rel="nofollow">http://www.holidayinn.com/h/d/hi/1/en/hotelsearchresults?requestid=1837786



åååh får jag skriva en lista på saker ni måste göra:D?

Håll mig uppdaterad!

Också om vilken flygplats ni kommer till, och tider såklart!

Pusss, cant wait!

2008-10-21 @ 15:35:50
URL: http://aminatheresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0